» Wie ben ik?
Hallo iedereen,

ik zal me even voorstellen.
Ik ben Michael, 21 jaar en kom uit Amersfoort.
Ik heb een behoorlijk verleden wat drugs, criminaliteit en geweld betreft.
Ik heb meerdere malen vastgezeten, en moeten afkicken van verschillende harddrugs.

Sinds anderhalf jaar ben ik de trotse pappa van een prachtige dochter die luistert naar de naam Sheila Ramona Meeuwisse, alleen de naam is al net zo bijzonder als dat zij is.
In december 2006 leerde ik mijn vriendin Lisa kennen en ik zat toen nog volop aan de speed en de cocaine, ik was mager, echt vel over been, ik was een zombie en had nergens geen zin meer in. Ik leerde toen dus Lisa kennen, ik begon haar leuk te vinden en zij mij, maar het grote probleem was de drugs... Ik moest kiezen voor haar of de drugs, tja daar sta je dan, intensief gebruiker en dan zo'n keus, maar goed liefde maakt blind en heb voor Lisa gekozen, dit betekende wel dat ik vrij snel moest stoppen met drugs, en dat was lastig, maar dankzij haar steun ben ik er helemaal vanaf gekomen.
Ik ben nu al ruim 2 jaar clean en het gaat verder prima!
Ik heb me nog nooit zo lekker gevoeld.
De reden dat ik deze site maak is omdat ik jullie en dan vooral de jongeren wil duidelijk maken wat drugs nou echt is en wat het met je doet, want internet staat er vol mee maar vaak in onbegrijpelijke taal en uitdrukkingen. Ik had het idee om een site te maken die zowel leerzaam als leuk is, ik wil jullie laten zien wat drugs is, wat het doet, en waarom je er beter van af kan blijven.
Door middel van korte stukjes tekst is de site makkelijker te begrijpen en door de afbeeldingen in de foto map krijg je er ook een beetje een beeld bij. Nu weten de meeste van jullie wel een beetje wat drugs met je doet maar er zijn nog zoveel dingen die je kan leren! Geloof mij maar ik sta soms nog steeds versteld over wat ik lees!
Nou ik hoop jullie hiermee een beetje een beeld te hebben gegeven over wie ik ben, en wat mijn visie is... Ik wens jullie veel kijk, lees en luisterplezier hier op www.drugs-handleidingen.mysites.nl!

Met vriendelijke groet,

Michael Meeuwisse
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Bezoekers

Zoekmachine

  • vind of word gevonden

E-Card sturen


Copyright 2002-2019